Online Játék Bolt
Tedd a kedvencekhez
Bejelentkezés / regisztráció
 
Akciók Gyerek műsorok Szállítás Kapcsolat
kosár tartalma
0 db
00,0 Ft
rendelés feladása

Hirdetés:

Kategóriák
Feliratkozás hírlevélre
Hirdetés:
Barbie Babák
Thomas a Gőzmozdony
Playmobil Játékok
Hannah Montana Játékok
Carrera Autópályák
Bburago autók
Hot Wheels autók
Matchbox Autók
FISHER PRICE JÁTÉKOK
LEGO Játékok
Mountain pólók
Miért tőlünk vásároljon?
Főoldal | Vásárlási információ

Kérjük, figyelmesen olvassa el vásárlási információinkat! Ha ezen felül kérdése van, nézze meg a Gyakran feltett kérdések menüpontját!

1. Megrendelés
2. Szállítási tudnivalók
3. Fizetési információk
4. Kedvezmények
5. Termékgarancia
6.
Szerződéstől való elállás

1. MEGRENDELÉS

A regisztráció

Az áruházban regisztrált és nem regisztrált felhasználók egyaránt vásárolhatnak. Amennyiben többször kíván vásárolni, javasolt a regisztráció, mivel így időt spórolhat meg. A bejelentkezett és regisztrált felhasználóinknak csak a termékeket kell kiválogatni, és a fizetés módját kell megadni, így rendelését gyorsan és könnyen leadhatja! Természetesen regisztráció nélkül is lehet vásárolni, de az áruház funkcióinak hiánytalan használatához javasolt a regisztráció!

A termékek kiválasztása

A termékeket kategóriákba rendezve találja a bal oldalon. A kívánt kategóriát kiválasztva szűkíthet rá a keresett termékek csoportjára. Ha nem tudja mit keres, két lehetősége van a keresésre. Az egyik a gyorskereső, amely a jobb felső sarokban található. Ez a termék nevében, leírásában, gyártójában keres. A másik, részletes keresési lehetőség, a játékkereső. A játékkeresőt jobb oldalon találja. A játékkereső a következő adatokban keres:

  1. Nemek
  2. Árszint
  3. Gyártók
  4. Korcsoport
  5. Márkák
  6. Mesehősök

A keresési szempontok kombinálhatók is, ekkor a kereső csak olyan találatot ad vissza, ami minden feltételnek megfelel. A termékek jellemzői a részletes leírásból tudhatók meg, itt láthatja a gyártót, a márkát, az ajánlott korosztályt, és szöveges leírást, ha van. A részletes leírásban a hasonló termékek az adott termékhez ajánlott termékeinket jelentik. A termékek kerete különböző színű, amely az ajánlott nem kiválasztását segíti. A kék a fiúknak, a rózsaszín a lányoknak, a zöld a mindkét nemnek való játékokat jelenti. Az árak bruttó árak, a fényképek pedig tájékoztató jellegűek, a valódi termék képétől eltérhetnek!

Termék megrendelése

Rendelést kizárólag webáruházunkon keresztül fogadunk el! A termékeket a "kosárba" gomb segítségével tudja összeválogatni. A kosár pillanatnyi állapotáról egy összesítő tájékoztat a bal felső oldalon a logó alatt. A részletes kosár tartalom a "kosár tartalma" gombra kattintva érhető el. Ha nem jó a mennyiség, vagy olyat választott, amit mégse szeretne, itt megváltoztathatja a kosár tartalmát. A termékeket megrendelni a "rendelés feladása" gombra kattintva történik. A rendelés feladásához szükséges az adatok hiánytalan kitöltése. Nagyon fontos, hogy olvassa el, és jelölje be a vásárlási feltételeket a lap alján, ellenkező esetben rendelése nem lesz sikeres! Rendeléséről Magyar nyelvű tájékoztató e-mailt fog kapni, amely tartalmazza a rendelés fő adatait. Az e-mail tájékoztató jellegű, mivel előfordulhat, hogy az adott termékből nincs raktáron, vagy egyéb okok miatt nem tudjuk kiszállítani. Kollégáink legkésőbb a rendelést követő napon felveszik Önnel a kapcsolatot. 

Megrendelése távollévők között kötött írásos szerződésnek minősül. A megrendeléséről Magyar nyelvű visszaigazolást küldünk. A megrendelése minden esetben ki lesz számlázva, melyet a csomagban elküldünk a megrendelésével együtt.

Amennyiben a megrendelt termékek kiszállítását valamilyen okból kifolyólag nem tudjuk teljesíteni (készlethiány), ez esetben a kapcsolatfelvétel során az eltérést is megbeszélik Önnel! Rendelését a rendelés leadását követően 24 órán belül teheti meg. Ezt követően a további teendők, részletek tisztázása végett mindenképpen vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

2. SZÁLLÍTÁSI TUDNIVALÓK

Megrendelését futárszolgáltattal teljesítjük. Partnerünk a DPD Hungária Kft. Partnerünkről további információk, és a csomagszállítás mikéntjéről további tudnivalókat az alábbi weboldal találhat: http://www.dpd.com/hu.

Belföldi megrendelés esetén a megrendelt árut partnerünk a rendelés visszaigazolását követő 1-3 munkanapon belül, a 08.00-20.00-ig terjedő időszakban végzi. Külföldi szállítást a webáruházon keresztül online intézni nem lehet, ebben az esetben vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a részletes információkért!

Partnerünk részére szükséges kiadni a szállítási adatokat, valamint az Ön telefonos elérhetőségét. A futárszolgálat alkalmazottja, amennyiben a megadott szállítási címre nem tudja kiszállítani a csomagot, telefonon megkeresi Önt a további teendők érdekében. A második kiszállítás időpontját partnerünk előre egyezteti Önnel. A szállítás díja utánvéttel egységesen 990 ft az ország egész területére. Amennyiben bruttó 25.000 ft felett vásárol webáruházunkban, a szállítás díját cégünk átvállalja!

3. FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

Fizetés boltunkban kizárólag utánvétellel történik. A fizetés az áru kiszállításakor, számla ellenében partnerünk alkalmazottjának történik, készpénzben. Átvételkor győződjön meg róla, hogy az áru csomagolása sértetlen! Amennyiben nem ezt tapasztalja, jelezze a futárszolgálat alkalmazottjának, és értesítsen minket!

4. KEDVEZMÉNYEK

Webáruházunkban kedvezményt azok a vásárlóink kaphatnak, akik bruttó 25.000 ft felett vásárolnak. Ebben az esetben részükre ingyenes házhozszállítást biztosítunk.

5. TERMÉKGARANCIA

Hibás, vagy a szállítás közben megsérült terméket vagy termékeket ingyenesen kicseréljük. Ha a csere mégsem történhet meg, úgy visszafizetjük a vételárat. Kérjük, a kellemetlenségek megelőzése érdekében csak sértetlen árut vegyen át!

Cégünk által forgalmazott termékeinkre a 17/1999. (II. 5.) Kormány rendeletben meghatározott 8 nap pénzvisszafizetés garanciát vállal.  Ha a szavatossági vagy garanciális idő ettől eltérő, a garanciális és szavatossági adatok az árucikken, vagy a mellékelt dokumentumban vannak feltüntetve. A használat közben bekövetkezett hibákra a garanciajegyekben megfogalmazottak a mérvadóak. A szavatossági és jótállási felelősségre vonatkozó rendelkezések tekintetében, a 117/1991. (IX. 10.) és a 151/2003. (IX. 22.) számú kormányrendeletekben foglaltak az irányadóak.

6. SZERZÖDÉSTŐL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

A felhasználónak joga van az áru átvételétől számolva 8 munkanapon belül minden megadott ok nélkül elállni a szerződéstől. Ha a felhasználó így dönt, a következő feltételeket kell betartani :

- az átvett árut vissza kell küldeni a szállítási címünkre : 2600 Vác Zrínyi utca 39. 

- elállás esetén a fogyasztót kizárólag a termék visszaküldésének a költsége terheli

- A szolgáltató követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítését.

- a visszaküldött áru átvétele után az eladó köteles 30 napon belül  a szerződéstől való elállástól a vevőnek visszaküldeni a pénzt postai utalványon, vagy banki átutalással az ügyfél által megadott bankszámlájára, vagy közös megegyezés alapján az adott összeg levásárolható.

-abban az esetben, ha a felülírott feltételek nincsenek betartva, sajnos nem akceptálható a szerződéstől való elállás- ebben az esetben az áru vissza lesz küldve a fogyasztónak

A feltételekről bővebben itt olvashat

Nemek
Árszint
Gyártók
Korcsoport
Márkák
Mesehősök
Hirdetés:
Mesehősök
Márkák
 
 
Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!  
Aktuális ajánlataink | Akciók | Újdonságok | Vásárlási információk | Kapcsolat
| Online Játékok | Online játékok ingyen | Játékok
TOPlist